DISCLAIMER ANNEX PRIVACYSTATEMENT VAN HANDELSONDERNEMING ZWIEP

Handelsonderneming Zwiep is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte, actuele en juiste informatie aan bezoekers van deze website. Hieraan wordt veel aandacht besteed. Handelsonderneming Zwiep kan echter niet garanderen dat de op deze website opgenomen informatie te allen tijde foutloos, volledig en/of actueel is. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. Aan de informatie op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Teksten en/of grafische voorstellingen van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Handelsonderneming Zwiep, of andere rechthebbenden worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt. 

Handelsonderneming Zwiep respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan Handelsonderneming Zwiep verschaft wordt vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. 

Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u ermee akkoord dat Handelsonderneming Zwiep deze gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt. 

Handelsonderneming Zwiep gebruikt alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die deze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om diensten aan te vragen of om diensten van Handelsonderneming Zwiep te ontvangen. 

Handelsonderneming Zwiep legt uw gegevens vast voor de communicatie met u en voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door Handelsonderneming Zwiep worden gebruikt om u te informeren over relevante diensten van Handelsonderneming Zwiep. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen, kunt u contact met ons opnemen. 

Handelsonderneming Zwiep verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij Handelsonderneming Zwiep daartoe verplicht is op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. 

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd is Handelsonderneming Zwiep niet verantwoordelijk voor de inhoud, de dienstverlening en de kwaliteit van de producten en diensten van deze derde en de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.